Втора годишна Аутсорсинг конференция

- A +
Още от Аутсорсинг конференция
За втора поредна година вестник Капитал и Българската аутсорсин асоциация са домакини на най-важната среща за аутсорсинг сектора в страната – лидери, изпълнителни директори, висши мениджъри. Събитието представя задълбочен стратегически анализ и независимите гледни точки на бизнеса и всички заинтересовани страни.

Тази година конференцията е за амбициозни директори и вземащите решения мениджъри, консултанти и съветници, бизнес лидери и мениджъри с визия, които осъзнават важната роля, която творчеството и иновациите играят в аутсорсинг бизнеса. Дискусията ще се фокусира върху най-новите тенденции и възможности да се открият новите, напредничави стратегии, да се научат практически познания. Конференцията ще разкрие възможностите за растеж на бизнеса извън столицата и какъв е потенциалът на градовете извън София да допринасят за развитието на утсорсинг индустрията.

Къде и кога:
15 юни, София Хотел Балкан


Аудитория:
200+ представители на водещите компании от сектора, представители на бизнеса, телекомуникационни компании, банки, финансови услуги, транспортнни фирми, търговски компании, логистични компании, IT сектор, представители на правителството и съответните институции

Такса за участие:
150 лв. без ДДС
 За членове на Българска аутсорсинг асоциация - 105 лв. без ДДС. Свържете се с нас, за да получите своя код за достъп.

Краен срок за регистрация:
 12 юни