Втора годишна конференция Иновации и добри практики в здравния сектор

- A +
Още от Здравна конференция
За втора поредна година вестник "Капитал" организира конференция, посветена наздравния сектор и проблемите в здравеопазването в България. В рамките на еднодневното събитие участниците дискутират моделите за преструктуриране на здравната система, политиките за лекарствоснабдяване, производството и употреба на лекарства, управление на публичния финасов ресурс, модели на управление на здравните заведения и болничния сектор и др.
Новото издание на конференцията през 2015 г. ще бъде с акцент върху иновациите в здравния сектор, реформата в българското здравеопазване, заболяванията от основния пакет и тяхното лечение, инструментите за договаряне с фармацевтичната индустрия и инициативите за равен достъп до здравни услуги.

Основни теми в програмата:
l модели за преструктуриране на здравната система
l политики за лекарствоснабдяване
l производство и употреба на лекарства
l управление на публичния финасов ресурс
l модели на управление на здравните заведения и болничния сектор
l какво съдържат основният и допълнителният пакет здравни услуги

Аудитория:
300+ участника, здравни власти, представители на правителството, фармацевтични компании, директори и представители на здравни заведения, лекари, представители на бизнеса, представители на съсловните организации, представители на пациентските организации, представители на международни институции

Кога и къде:
5 октомври 2015, София Хотел Балкан

Такса за участие: 100 лв. без ДДС
Такса за участие след 27 септември: 150 лв. без ДДС