Business Essentials / Семестър 1

- A +
"Капитал" и MDV Professional Education стартират ускорен курс за мениджъри – Business Essentials. Целта на програмата е да предложи практически ориентиранo обучениe, отговарящо на нуждите на бизнеса в България. Обхватът и темите са дефинирани на база въпроси и казуси от практиката, идентифицирани от "Капитал" и специализираната й платформа "Кариери". При разработването на програмата и формата на курса, добавена стойност имат и професионалния опит и академична подготовка на преподавателите - част от мрежата на международната компания с традиции в образованието BPP Professional Education.

Интензивната програма Business Essentials / Семестър 1 предоставя по-задълбочени познания в основните сфери от управлението на бизнеса, които да осигурят ефективно представяне и успех в динамичната и конкурентна среда. Курсовете са подходящи за мениджъри и предприемачи, които осъзнават необходимостта непрекъснато да усъвършенстват и надграждат своите професионални познания и практически умения и търсят структурирани знания в областта на финансите, правото и маркетинга. Подходящи участници са и "новите звезди" в компаниите, които притежават ентусиазъм и амбиция, но много бързо трябва да разширят своите знания и умения, за да се справят с новата си роля в организациите.  

Програма
Ускореният курс за успех на ръководна позиция Business Essentials / Семестър 1 е с продължителност два месеца и стартира през февруари 2016 г. Обученията включват 4 модула:

- Финансов мениджмънт (19-20 февруари)
- Техники за финансов анализ (26-27 февруари)
- Правен наръчник на мениджъра (11-12 март) 
- Стратегия и маркетинг (18-19 март)

Всеки модул съдържа 16 учебни часа, а обученията се провеждат в два последователни дни (петък и събота).
Научете повече за съдържанието на програмата.

Преподаватели
Преподавателите са от международната компания за професионално обучение BPP Professional Education, както и специалисти във всяко едно от направленията на модулите от компании като Grant Thornton Bulgaria, адвокатско дружество "Динова, Русев и съдружници" и адвокатска кантора Wolf Theiss.
Всеки участник ще получи международно признат сертификат, издаден от BPP Professional Education.

Научете повече за преподавателите.

Цени и регистрация
- 2500 лв. за целия семестър Business Essentials
- 800 лв. за отделен модул
(Записването на отделен модул става само по телефон или e-mail от контактите по-долу, за целия семестър - тук)

Краен срок за регистрация - 20 декември 2015 г.

Отстъпки
10% за ранни записвания до 30 ноември 2015 г.
20% за групови регистрации (над 3 души)
 
Демо ден Business Essentials

Ако ви е трудно да решите веднага, заповядайте на презентация на курса, в която ще се запознаете с част от лекторите и ще научите повече за програмата и начина на преподаване.

Безплатният демо ден Business Essentials ще се състои на

20 януари, 17.30 часа

в офиса на MDV Professional Education на ул. "Шейново" 7.

За запазване на място на прецентационното събитие и за допълнителна информация за обученията: sales@mdvtraining.bg или +359 887 492 126.

За повече информация
sales@mdvtraining.bg
+359 887 492 126