Business Essentials Business Breakfast

- A +
Какво включва програмата на ускорените курсове за мениджъри и предприемачи Business Essentials? През юни започват две нива, но кое от тях е по-подходящо за вас? Как обученията могат да се адаптират към вашите нужди? Кои са лекторите?

Отговорите на всички тези въпроси ще можете да получите на Business Essentials Business Breakfast - неформална бизнес закуска, на която ще бъдат представяни новите две нива от ускорените курсове за мениджъри и предприемачи Business Essentials.

Всички, които присъстват на събитието, ще получат 20% отстъпка от цената на курсовете.

Кога и къде
12 май, 9.30 ч.
ул. "Шейново" 7, офисът на MDV Professional Education

Регистрация
Регистрацията за Business Essentials Business Breakfast е задължителна.
Местата са ограничени и ще получите потвърждение за запазено място.

За курсовете Business Essentials
Поредицата Business Essentials, която се организира от "Капитал" и MDV Professional Education, цели да предложи интензивни, практически ориентирани обучения за мениджъри и предприемачи. Те обхващат областите финансов мениджмънт, финансов анализ, право и стратегия и маркетинг. Разделени са на две нива с различна степен на сложност, така че да отговарят на подготовката и нуждите на участниците.

Първото обучение от поредицата Business Essentials се проведе през февруари и март, като поради засиления интерес, същото ниво се повтаря, с подобрена програма. Второто ниво е продължение на обучителния курс, но по преценка на кандидатите може да бъде записано директно. Има опция да бъдат избрани и само отделни модули от двете обучителни нива.

Курсовете са подходящи за мениджъри и предприемачи, които имат нужда бързо да навлязат в област, в която не са тесни специалисти. Те са и за хора на ръководни позиции, които искат да надградят своите професионални познания и практически умения и търсят структуриран и фокусиран подход. Програмата е полезна и за "новите звезди" в компаниите, които притежават ентусиазъм и амбиция, но много бързо трябва да разширят своите знания и умения, за да се справят с новата си роля в организациите.