Business Essentials 1 - Understand Your Business (трето издание на курса)

- A +
Business Essentials е платформа за ускорени бизнес курсове за мениджъри и предприемачи. Темите в курсовете са свързани с бизнес стратегия, маркетнинг, финанси, управленско счетоводство и право за мениджъри. Business Essentials има 3 нива на сложност:

Business Essentials 1 - Understand Your Business
Финанси I Управленско счетоводство I Правна рамка I Маркетинг

Съдържанието на всяка от темите в нивото е организирано около правилното разбиране за функционирането на един бизнес и кои са основните правила за неговото успешно управление.

Business Essentials 2 - Manage Your Business
Финанси I Управленско счетоводство I Правна рамка I Маркетинг

Съдържанието на всяка от темите в нивото е организирано около инструментите за управление на бизнеса - казусите от всекидневните бизнес операции и съществуващите модели, с помощта, на които се съставят и оценяват възможни хипотези и се вземат добре преценени решения.
Пълната програма и регистрация за курса е на: capital.bg/BE2 

Business Essentials 3 - Grow Your Business
Бизнес стратегия I Финанси I Правна рамка I Човешки ресурси

Темите са съобразени с логиката на развитието на бизнеса - от възможностите за органичен растеж, през пазарните фактори за съставяне на дългосрочна стратегия, до експанзията чрез M&A транзакции в контекста на местните специфики и глобалните тенденции. Акцентира се и върху умело използване на човешките ресурси. На фокус са и процесите и факторите водещи до решения за преструктуриране, реинтеграция, излизане от инвестиция.
Пълната програма и регистрация за курса е на: capital.bg/BE3

Целта на програмата е да предложи практически ориентирани обучения, отговарящи на нуждите на бизнеса в България. Обхватът и темите са дефинирани на база въпроси и казуси от практиката, идентифицирани от Капитал и компанията за професионални обучения MDV Professional Education. Разработването на програмата и формата на курсовете стъпва на професионалния опит и академична подготовка на преподавателите - част от мрежата на международната компания с традиции в образованието BPP Professional Education.

Курсовете са подходящи за мениджъри и предприемачи, които осъзнават необходимостта непрекъснато да усъвършенстват и надграждат своите професионални познания и практически умения и търсят структурирани знания. Подходящи участници са и "новите звезди" в компаниите, които притежават ентусиазъм и амбиция, но много бързо трябва да разширят своите знания и умения, за да се справят с новата си роля в организациите.

Календар на курсовете Business Essentials 1- Understand Your BusinessВсеки модул съдържа 16 учебни часа, като обученията се провеждат в два последователни дни. Можете да изберете един или няколко модула.

* Бизнес симулация - записалите всички модули в рамките на Business Essentials 1- Understand Your Business получават като бонус участие бизнес симулация.
Научете повече за съдържанието на програмата.

Преподаватели
Преподавателите са от международната компания за професионално обучение BPP Professional Education, както и специалисти във всяко едно от направленията на модулите. Сред тях са представители и от адвокатските дружества "Динова, Русев и съдружници" , "Белоконски, Господинов и партньори" и Wolf Theiss.
Научете повече за преподавателите.

Цени и регистрация
- 2500 лв. за целия семестър Business Essentials 1 - Understand Your Business
- 800 лв. за отделен модул
(Записването на отделен модул става само по телефон или e-mail, посочени в контактите по-долу, а за целия семестър - оттук)
Регистрацията е отворена до 30 декември.

Отстъпки
20% за ранни записвания до 20-ти ноември
10% за записвания до 20 декември
30% отстъпка за групи (над 3-ма души)
Отстъпка за група от 5 човека, записали се до 1-ви декември - по договаряне

За повече информация
[email protected]
[email protected]
+359 887 492 126 - Христина Христова