This site uses cookies. For more information, please follow this link. OK
Register
Земеделие и бизнес - дигитален проект в capital.bg

14 July 2015

Специалните издания на Капитал са част от концепцията на медията регулярно да фокусира вниманието си на конкретен сектор, за да отличи посоките, тенденциите и проблемните зони в него. Това от своя страна помоага на бизнеса да се информира за актуалните новости.

Специални предложения за туристически агенции

03 February 2015

В периода 1 февруари - 31 март за компаниите, свързани с туристически услоги предлагаме специални пакетни предложения за реклама в сайтовете capital.bg и dnevnik.bg и в списанието Капитал Light

MediaFair

21 November 2011

Вижте предстоящите специални издания и проекти на Икономедиа

Стартира Капитал Daily

28 October 2011

Двата най-сериозни бизнес всекидневника в България - Дневник и Пари, се обединяват, за да дадат на читателите си най-доброто от опита си. На 31 октомври излиза брой 1 на Капитал Daily.

Пакети за банерна реклама за избори 2011 - Dnevnik.bg

17 October 2011

Предлагаме на вашето внимание специалните ни пакети за реклама, с които ще можете да се представите пред многобройната и активна онлайн аудитория на http://www.dnevnik.bg в периода на президентските и местни избори 2011

"Икономедиа" е новият издател на вестник "Пари"

01 October 2011

"Икономедиа" и Bonnier сключиха сделка за стратегическо партньорство и вестник "Пари" вече е част от портфолиото на "Икономедиа". Вестникът ще запази бизнес позиционирането си и ще бъде значително подсилен като формат след вливането в "Икономедиа", която има богат и дълъг опит в България в областта на издаване на бизнес медии.

Промяна в сроковете за заявка за реклами в Дневник и Капитал през септември

23 August 2011

Във връзка с предстоящите национални празници през месец септември 2011 се налага промяна в сроковете за заявка за реклами в "Дневник" и "Капитал".

Цени за политическа реклама в изданията на Икономеда

29 June 2011

Цени за политическа реклама за всички издания на Икономедиа АД, валидни от 1 юли 2011

Съкратени срокове за заявка на реклама в Капитал и Дневник преди Великден

15 April 2011

Заради почивните дни за предстоящите празници Великден и Гергьовден се налага промяна в сроковете за заявка за реклами в "Дневник" и "Капитал".

От блога: Икономедиа в Apple Store

10 December 2010

Капитал и Дневник вече имат собствени приложения за iOS. Приложенията могат да бъдат свалени безплатно от App Store. Повече в блога...

Events newsletter

Upcoming events newsletter:

Subscribe