С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Икономедиа създава събития на ключови за бизнеса теми под бранда на Капитал и Дневник


От края на 2005 година Икономедиа предлага още една платформа за успешна комуникация между бизнеса и институциите, между бизнеса и чуждите инвеститори, между бизнеса и бизнеса.

Аудиторията на събитията под бранда на Капитал и Дневник се състои от изпълнителни директори, управляващи съдружници и мениджъри на водещите компании в България. Конференциите по ключови теми от различните бизнес индустрии са възможност за обмяна на идеи, стратегически опит, иновативни решения, както и за създаване на широк кръг от контакти.

Участниците в събитията, организирани от Икономедиа, получават анализи и прогнози от първа ръка, а също и последните пазарни тенденции за различните бизнес сектори.

Програмата на всяка конференция се разработва след задълбочено проучване и срещи с представители на съответния сектор, така че да е максимално точна и полезна. Високото ниво на събитията се дължи не само на удачно фокусираните теми, но и на прецизния избор на лектори - представители на международни и български компании, създали печеливши бизнес модели.

Събитията на Икономедиа

Лари Хофман на Marketing Innovation Forum 2007

Бюлетин събития

Бюлетин за събитията на Икономедиа:

Абонамент

Календар

prev

Март

next
ПнВтСрЧетПетСъбНед
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31