С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Икономедиа

Икономедиа е най-­големият издател на бизнес медии в България и една от водещите онлайн групи. Портфолиото ни включва най­-влиятелното икономическо издание Капитал и новинарския сайт Дневник. Икономедиа е издател и на няколко специализирани информационни продукти като Кариери, Регал, Бакхус, Одит. инфо.

Мисията на медиите на Икономедиа е да дават достоверна и качествена информация, да създават авторска журналистика, която помага на читателите да правят информиран избор за бизнеса си и за личния си просперитет.

Всички продукти, издавани от Икономедиа, спазват принципите на качествената журналистика и отговорността към обществото. Редакциите на изданията следват стандартите на Етичния кодекс на българските медии и са развили строги вътрешни правила за качество.

Редакционните екипи се управляват независимо от бизнес отделите на издателската компания, за да се гарантира ненамесата в съдържанието.

Чрез всичките свои медийни брандове Икономедиа достига месечно месечно до 1 800 000 уникални читатели. Нашата лоялна аудитория е най­-активната икономически и обществено група граждани, с висок образователен и професионален статус.

Най-­силните медийни брандове на групата са и платформа за бизнес събития и високопрофилни конференции.

Фокусът на Икономедиа е да създаде устойчив бизнес модел на своите медии, който да гарантира развитието на качествена журналистика в България.

Компанията има прозрачна собственост. Собственици на Икономедиа са Иво Прокопиев и Теодор Захов.

ИКОНОМЕДИА АД
Седалище и адрес на управление:
гр. София 1000, Столична община - район "Средец"
ул. "Иван Вазов" № 20

ЕИК: 131326269
Банкова сметка:

Банка: Райфаизенбанк България ЕАД
Банков код (BIC): RZBBBGSF
Сметка в лева(IBAN): BG48RZBB91551013804505
Сметка в евро (IBAN): BG87RZBB91551013804676