Онлайн бизнесът в ЕС: Регулации, възможности и финансиране

- A +
Отворена среща за представители на малките и средни предприятия в България

Европа.Дневник, в сътрудничество с организацията за европейски домейни Eurid, Enterprise Europe Network – България и Информационното бюро на Европейския парламент, организира публична среща за представителите на българските малки и средни предприятия с амбиции да излязат на европейския пазар онлайн.

Целта на срещата е да отговори на важните въпроси за всяка българска компания, която търси присъствие на европейския пазар. В края на изминалата година бяха приети нови регулации, свързани с електронната търговия в ЕС, а в кухнята нa европейските институции се готви нов пакет от инициaтиви, свързан с Единния дигитален пазар.

По време на семинара представители на Европейския парламент, Европейската мрежа за предприемачество и експерти по право в интернет, ще дадат отговори на въпроси като:

Какви са новите регулации, свързани с електронната търговия в Европейския съюз? Какво трябва да знаем за правата на потребителите онлайн, когато развиваме бизнес на европейския дигитален пазар? Какви са възможностите за подкрепа на малките и средни предприятия през финансови и други инструменти на ЕС? Какво ни очаква с развитието на Единния дигитален пазар?

Събитието е безплатно, но поради ограничения брой места е необходима предварителна регистрация.

Дата и място:
14.00 -16.00 ч., 5 юни 2015
Домът на Европа, ул. Раковски 124, гр. София