HR форум 2010: Мотивация без пари - мисията възможна

- A +
Още от HR форум
Традиционният HR форум, организиран от Капитал Кариери и Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (БАУРЧР), тази година ще бъде на тема "Мотивация без пари - мисията възможна".

Събитието цели да покаже как служителите могат да бъдат мотивирани и ангажирани в трудните икономически времена, които преживяваме. В рамките на програмата ще бъдат представени и дискутирани български и чуждестранни практики, свързани с нетрадиционни форми на мотивация и изграждане на доверие в организацията. Предвиден е също дискусионен панел с участието на средния мениджмънт, който ще търси отговор на въпроса как да мотивираме ефективно, когато не разполагаме с финансов ресурс.

За четвърта поредна година форумът ще събере повече от 200 водещи специалисти в областта на човешките ресурси -  директори и мениджъри "Човешки ресурси" в български и международнни компании от различни сектори на икономиката, специалисти "Човешки ресурси" и "Връзки с обществеността", представители на консултантски компании, агенции за подбор на персонал, държавна администрация, неправителствен сектор.

HR форумът ще се състои на 5 ноември 2010 г. в хотел "Шератон", София.

Очакваме ви!


Повече информация за миналите издания на HR форума можете да намерите на посочените линкове:
HR форум 2009 "Управление на промяната"

HR форум 2008 "Работодателят като марка"

HR форум 2007 "Измерване ефективността на HR дейностите"