Конференция HR Meets Tech 2014

- A +
Още от HR форум
За събитието:
Целта на събитието е да информира HR специалистите и висшите мениджъри какви ще бъдат бъдещите тенденции в областта на технологиите и HR, и да демонстрира как различни технологични решения улесняват процесите свързани с ръководенето и управлението на хора. Фокусът ще бъде върху ключовите тенденции, иновации, инициативи, добрите практики както на местно ниво, така и в международен план.

За темата:
Живеем в ерата на новите технологии. Те се превърнаха в доминиращ фактор във всеки бизнес и лично пространство - включително функцията по УЧР. LinkedIn оборудва професионалистите по набиране и подбор с нов мощен инструмент за придобиване на таланти. Google промени нашия достъп до информация: за по-малко от 10 минути може да се направи преглед на обратна връзка от стотици служители или рейтингите на работодателската марка на дадено дружество. Facebook позволи на компаниите да комуникират директно с настоящите или бъдещите си служители. Сериозни софтуери за управление на човешките ресурси направиха все по-лесно събирането на информация и анализа на тенденциите в наемането на работа, задържането на служители или процесите на възнаграждение, както и уеднаквяването на практиките за човешките ресурси с конкурентите на пазара на труда, както и със стратегическите цели на компанията. Вдъхновени от технологичното въздействие върху практикуващите и любопитни за тенденциите, решихме да поканим водещи HR професионалисти, за да споделят опита си с нас.

Фокус в програмата:
Социалните медии и наемането на персонал
Автоматизацията на подбора на персонал или кога машините ще избират хората
Управление на знанието и обученията в дигиталния HR
Управление на представянето на служителите
Планиране на приемствеността

Кога и къде:
23 октомври, Sofia Event Center

За кого е подходящо събитието: HR професионалисти от различни сектори, старши мениджъри, представители на консултантски компании, агенции по подбор

Такса за участие: 120 лв. без ДДС
За двама и повече участника от една и съща компания: 100 лв. без ДДС на участник

Краен срок за регистрация: 21 октомври