С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Computerworld

Computerworld България е най-влиятелният и проверен източник на информация, предназначена за висшето и средно ИТ ръководство на големи и средни компании, собственици и управители на ИТ компании, ИТ мениджъри от държавния и частния сектор, професионалисти, маркетинг специалисти и консултанти.

Реномето на вестника се гради вече две десетилетия, като фокусът е върху иновациите в ИТ системите и управлението им. Computerworld покрива новини от гледна точка на ИТ мениджърите, стреми се да дава аналитичен и задълбочен поглед върху отражението на тези новини върху ежедневната работа на ИТ отделите.
Вестникът публикува мнението на експерти в областта на ИТ бизнеса, технологиите и законите, свързани с ИКТ дейността. Дава описание на нови продукти, изследвания, анализи и др.

Computerworld поддържа превърналата се в традиция инициатива "ИТ проект на годината", представяща най-значимите ИТ решения, реализирани в български компании и публичния сектор през годината. За периода 2004 г. - 2010 г. във вестника са представени над 200 проекта.