С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

CIO

CIO e първото и единствено списание в България ориентирано към ръководителите, които формират идеологията и стратегията за развитие на информационната инфраструктура в организацията, към тези, които се стремят да прилагат технологиите за целите на корпоративния успех. Списанието е фокусирано върху изграждането на печеливша ИТ стратегия, технологиите подпомагащи изпълнението на бизнес задачите и модерните управленски методологии. 

Всеки брой на сп. CIO разглежда изграждането на информационната структура в организации от различни сектори (държавна администрация, банки и финансови институции, компании от ютилити сектора и др.) или приложението на даден клас актуални технологии (ERP, CRM, Business Intelligence, решения за сигурност и т.н.). Автори на статиите в CIO са ИТ ръководители, доказани експерти или журналисти с продължителна специализация в отразяването на технологична тематика.