С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Капитал

"Капитал" е медиата на хората, които вземат решения. Предоставя полезна и професионална бизнес информация, обективен коментар и задълбочен анализ на случващото се. Капитал гледа напред и мисията му е да дава прогноза какво предстои. Медиата е отговорна към читателите си, следва принципите на качествената журналистика и държи на етичните
стандарти в професията.

Под марката "Капитал" излизат няколко продукта, всеки с различна добавена стойност. Сайтът capital.bg е за бързи бизнес новини и най­-важните теми от деня, представени в контекст. Деловият

всекидневник "Капитал Daily" добавя анализ и коментар на случващото се и разглежда бизнес средата в България в дълбочина. А седмичникът "Капитал" прави селекция на значимите събития в политиката, икономиката, бизнеса и дава разбиране за пълната картина с ексклузивно разработени теми и журналистически разследвания.|

"Капитал" има мобилна версия на сайта, приложения за iPhone и смарт телефони с платформа Android, както и версии за iPad и електронния четец Kindle.

"Капитал" е и платформа за бизнес събития и високопрофилни конференции като "Годишната среща на бизнеса с правителството", Digitalk и Citytalk.

Месечната аудитория на "Капитал" е 550 000 души. "Капитал" излиза в 20 000 бройки, от които 6 000 са бизнес абонати. Тиражът на "Капитал Daily" е 9500, от които 7 500 са бизнес абонати. Сайтът на

"Капитал" се посещава от 400 000 уникални браузъри месечно. 9% от тях четат през мобилни платформи.

ВЕСТНИК КАПИТАЛ

Вестник Капитал е най­-влиятелната бизнес медиа в България вече повече от 20 години. За това време той се превърна в еталон на сериозната и качествена журналистика. Разследвания на Капитал за злоупотреба с власт и корупция не веднъж са водили до корекции в системата.

Седмичникът Капитал се стреми да дава на читателите си задълбочен анализ на събитията, които оформят политическия и икономически ред в страната и света и точна прогноза какво следва. Във фокуса на вестника са обществените процеси и тенденции, които оставят по-­дълбок отпечатък върху живота на хората. Капитал търси решенията, които могат да доведат до системна промяна.

Издания, които излизат заедно със седмичния Капитал

Списания за свободното време и начин на живот
Списание LIGHT
Бакхус


Бизнес класации
Капитал 100
Капитал 10
Капитал 50
Гепард

Секторни издания
Здраве
Капитал авто
Имоти и инвестиции

КАПИТАЛ DAILY

Капитал Daily е единственият бизнес всекидневник в България. Той прави внимателна селекция на политическия, икономически и бизнес дневен ред за своите читатели ­ работещи бизнес хора с ограничено време. Капитал Daily се стреми да им поднесе и подреди най­-важното от делника с коментар и контекст.

Изданието осигурява и по­задълбочен поглед върху бизнес средата в България чрез професионалните рубрики за право, данъци и счетоводство, човешки ресурси и еврофинансиране, както и чрез специализираните приложения с експертни анализи на различни индустрии.

Капитал Daily е наследник на всекидневниците Дневник и Пари, които се обединиха през 2011г. Новото издание под марката Капитал съчетава опита на предшествениците си за всекидневна бизнес журналистика с професионалния поглед на екипа на седмичника Капитал.

Издания, които излизат с Капитал Daily

Специализирани страници във вестника
Чуждестранни инвестиции
Регионален бизнес

Бизнес класации
Капитал 50
Капитал 10

Секторни издания
Тежка индустрия
Фармация

CAPITAL.BG

CAPITAL.BG е най­-бързият източник за икономическа информация в системата от продукти под марката Капитал. Сайтът предлага бърза реакция по най-­важните новини от деня с добавен контекст, анализ и позиция от журналистите на Капитал. Capital.bg разработва и ексклузивни теми, подкрепени с мултимедийно съдържание ­ интерактивни инфографики, фотогалерии, видео истории. Сайтът среща идеите и гледните точки на обществени лидери на мнение по актуални теми в специалната платформа за дебати.

В добавка към това Capital.bg публикува и пълното съдържание на вестниците Капитал Daily и Капитал и списанието за свободното време Капитал Light. Нещо повече, осигурява достъп на платените абонати до архива на Капитал, в който са събрани най-­значимите събития, лица и факти от политическия и икономически живот през последните 20 години.

LIGHT

LIGHT е списанието за свободно време на Капитал. То излиза заедно със седмичника от 2003г. и представя качествена селекция на темите, тенденциите и събитията, които оформят съвременния начин на живот. LIGHT е най-актуалният и пълен гид на градския човек за кино, музика, книги, мода, изложби, заведения, актуални продукти и джаджи. LIGHT умее да разказва истории за интересни хора, за вълнуващи места и случки. През годините списанието успя да събере и развие най-добрите и талантливи автори в културния и развлекателен жанр в България.

В интернет LIGHT е част от сайта Capital.bg. Там всеки ден читателите откриват допълнително и актуално съдържание от екипа и имат достъп до най-пълния архив от ревюта на книги, ресторанти и филми на български език.