С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Дневник

Дневник е онлайн медиата на активните хора с позиция в България и мястото за достоверни новини и авторска журналистика в интернет. Сайтът покрива широк спектър от български и световни новини и предлага тематично съдържание за технологии, спорт, пътуване, зелен начин на живот, здраве, родителство, фотогалерии, комикси, развлечение.

Дневник е бърз и надежден източник на информация с влиятелна публика, която активно допринася за съдържанието в медиата.

Дневник е полезен, защото помага на читателите си да изградят независимо мнение за случващото се в България и по света като им предоставя проверена, пълна и точна информация. Дневник не просто регистрира събития, а представя позиция, различни гледни точки и коментари.

Дневник е общност от активни читатели с позиция, които превърнаха форума на сайта в най­смисленото място за дискусия в българския интернет. Медиата се опитва да влияе и помага за малките промени, които правят средата и живота по­леки и приятни.

Дневник е мултиплатформен. Съдържанието е достъпно през уеб, мобилен телефон или таблет (чрез мобилната версия на сайта или специалните приложения за iOS, Android и Windows Phone)

Сайтът dnevnik.bg се посещава от 1 100 000 уникални браузъри месечно, а мобилната му версия ­ от 160 000.