Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация
Дневник.БГ е третият най-търсен информационен сайт

Автор: Дневник

Интернет сайтът на в."Дневник" - dnevnik.bg, е третият най-популярен информационен сайт в България.

Това показва проучването на интернет аудиторията в България на "Нилсън Онлайн" за април 2008 г. Уникалните браузъри на dnevnik.bg са 25 064 средно на ден. По този показател най-популярни сред българските потребители са abv.bg и vbox7.com. За получаване на новини и информация аудиторията използва най-често netinfo.bg, dnes.bg и dnevnik.bg.

Издателят на "Дневник" и "Капитал" "Икономедиа" се нарежда на пето място в страната по обхват на аудиторията с 52.85 хиляди уникални браузъри средно на ден. На първо място по този показател се нарежда Нет Инфо.БГ, чийто дял е 76.3% от общата аудитория.

По предварителни данни най-голяма част от интернет аудиторията в България е на възраст 18-34 години (62.7%). Малко над 43% от потребителите са висшисти, а около 34% са хората със средно образование. Над 24% от аудиторията не работи, а близо 36% от нея е с месечни доходи до 600 лв. В София живеят 35% от онлайн потребителите, следвани от живеещите в други големи градове. Едва 3% от аудиторията са жители на села.

Очаквайте всеки месец  актуални данни за потребителите на сайтовете в портфолиото на  "Икономедиа"  на www.Economedia.bg.

Бюлетин събития

Бюлетин за събитията на Икономедиа:

Абонамент