С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Богдан Русев е новият главен редактор на "Капитал LIGHT"

Богдан Русев

От края на октомври 2008 г. поста главен редактор на "Капитал LIGHT" ще заеме журналистът и писател Богдан Русев.

"Списанието ще продължава да дава на читателите си информация, избор и идеи за прекарване на свободното време и стила на живот, като ще ги  изненада и с нови теми и рубрики" - споделя Русев. 
"Капитал LIGHT" ще остане позитивен, развлекателен и информативен и ще  продължава да бъде най-доброто седмично списание - качествен като дизайн, текстове и селекция" - казва още той. 

Богдан Русев е завършил английска филология, специализирал е в King's  College, Лондон. Професионалният му път минава през репортер, автор,  редактор и главен редактор на списание "Егоист". Той е и един от създателите и главен редактор на "Една седмица в София". Бил е творчески директор на рекламните агенции Ogilvy&Mather и Demner, Merlicek & Bergmann. 

Превел е от английски книги на Джон Гришам, Чарлс Буковски, Брет Истън Елис, Том Робинс. 

Автор е на книгите "Електрочакра" (разкази), "12 приказки от Белегаст" (детска), "Вълшебна нощ" (разкази), "Ела при мен" (роман) и 
"Къщата" (криминален роман). 

Бюлетин събития

Бюлетин за събитията на Икономедиа:

Абонамент