С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
"К15 - Невидимата история на Капитал" излиза по повод 15 годишнината на вестника

"К15. Невидимата история на Капитал"

"К15. Невидимата история на Капитал" вече е на книжния пазар.
Проектът е реализиран за 15-ия рожден ден на вестник "Капитал" и съдържа уникални снимки, факти и сюжети. Книгата събира в себе си най-значимите събития за България от последните 15 години, влиза в редакцията и разказва историите на създателите на вестника и на самия "Капитал". "К15" е книга за количеството, качеството, компанията, кухнята, къщата, конфликтите, компютърът, кройката (на) "Капитал".
"Това е книга за всеки, който има любопитство към българските и световните събития от последните 15 години. Историята на вестника е сложена в по-широк контекст, а колкото до визията и средствата, с които е разказан невидимият живот на "Капитал" – те правят книгата интересна и достъпна дори за деца. Много се забавлявахме и вълнувахме, докато правехме "К15", и това е атмосферата, която май успяхме да предадем на книгата", казва Ива Рудникова, съставител и редактор на "К15".
Концепцията и криейтив мениджмънт на проекта е на Георги Тенев. Реализацията е на "Бригада ББМ".
В 312 страници и петнадесет глави "Невидимата история на "Капитал" показва всичко, останало скрито за хората, които разгръщат вестника всяка събота, прави видима вътрешността и технологията на правенето на седмичника. Разказва за създаването на вестника, за хобитата на хората от екипа, за шрифтовете, мастилото, за инфарктните случки, за планьорките, антракса и стратегическата визия за бъдещето на "Капитал".
"К15" консервира най-важните обществени и политически събтия от 1994 г. досега, с невероятна селекция от фотографии и публикации.
Книгата "К15. Невидимата история на Капитал" вече се продава в книжарниците "Хеликон", "Пингвините", "Ciela Книгомания", Booktrading, а също в абонаментния център на "Икономедиа" в София, ул. "Иван Вазов"16 и на тел. 02/93 76 349 или онлайн на http://economedia.bg/k15

 

Бюлетин събития

Бюлетин за събитията на Икономедиа:

Абонамент