Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация
Новият брой на вестник "Капитал" е бил изкупен "на едро"

 

Автор: Капитал

В редакцията на "Капитал" са получени сигнали от читатели, че на различни места в София и страната липсва новия брой на вестника.

Според информацията, с която разполага "Капитал", казусите са идентични - човек минава през разпространителските пунктове (будки за вестници, бензиностанции и т.н.) и изкупува всички налични бройки на вестника.

"Не знаем кой от материалите в броя е провокирал изкупуването на вестника по този начин. Започваме собствено разследване на случая", заяви Галя Прокопиева, главен редактор на "Капитал".

До този момент е ясно, че изданието е било изкупено на отделни места в София и по Южното Черноморие. Конкретни данни за изкупуване "на едро" има от Бургас, Несебър и столичните квартали "Дружба1", "Люлин", "Захарна фабрика", "Банкя", "Надежда", "Лозенец", "Иван Вазов", "Стрелбище" и в районите на ул. "Витошка", "5-те кьошета", "Окръжна болница" и "Плиска".

"Капитал" моли читателите, които имат информация за подобни случаи да се обаждат на Димитър Йорданов 0899905209 или да пишат на dimitary@economedia.bg

Бюлетин събития

Бюлетин за събитията на Икономедиа:

Абонамент